U trendu

Koja vam je omiljena poza u krevetu: Evo šta to otkriva o vašoj vezi

Način na koji par vodi ljubav otkriva mnogo toga o njihovoj vezi ili braku. Poza u kojoj partneri leže na boku tako da je muškarac iza žene govori da su oni opušteni i posvećeni jedno drugom.

Misionarska poza

Parovi koji vole misionarsku pozu već dugo su zajedno i gotovo da jedno drugom završavaju rečenice. Njihov brak je stabilan, ali ponekad zapadnu u rutinu.

Međutim, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osećaju prijatno i sigurno. Ljubav koju osećaju s godinama se produbila. Ipak, malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi im ne bi škodilo, tvrdi američki stručnjak za veze i seks Niki Ransom-Alfred.

Žena gore

Poza u kojoj je žena gore znak je da parovi znaju da se zabavljaju. Oni su puni samopouzdanja, vole da eksperimentišu i da istražuju sopstvenu seksualnost.

Veza im se zasniva na kompromisu i poverenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rešavanja problema, tvrdi osnivač portala za ljubav i romantiku ‘My Secret Luxury’, Stejsi Ribčin.

„Doggy“ poza

Parovi koji uživaju u doggy pozi imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života.

Ovakvi partneri su sigurni u svoju seksualnost i nije ih sramota svog tela zbog čega mogu maksimalno da uživaju u odnosu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje da začine svoj seksualni život, piše 24sata.hr.

Poza kašike

Položaj u kojem partneri leže na boku, s tim da je muškarac iza žene, poza je koja omogućava posebnu intimnost.

Parovi koji uživaju u pozi kašike brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumeju, naročito na polju osećanja. Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, oni svaki slobodan trenutak koriste za seks. Njihova veza je dinamična, strastvena i pre svega spontana. Ta strast ih tera toliko daleko da ponekad ne mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar