Koji su najveći seks-blamovi?

Eksperimentisanje i istraživanje u seksu su najveći deo vremena dobrodošli, ali postoje i neke stvari koje baš i ne morate da iskusite – izvesni blamovi koji vam se mogu desiti kad ste same, s partnerom ili, još gore, kad je i neko treći tu. Evo nekih takvih situacija.

Često je maštanje o simpatičnom ili romantičnom pikniku, a zatim o vođenju ljubavi pod vedrim nebom (pod pretpostavkom da u blizini nema nikog ko bi vas video – ili, zavisno od vašeg ukusa, možda baš ako postoji mogućnost da vas neko vidi). Mada se u ovome može uživati, proverite vremensku prognozu, a i pažljivo se zagledajte u nebo pre nego što se upustite u ovako nešto – poslednje što vam treba je pljuščina usred vođenja ljubavi.

Ako ste rešile da iznenadite svog dragog novim seksi donjim vešom, to bi moglo da mu se dopadne ako mu je ženski donji veš fetiš. Samo, ukoliko se odlučite na to, pre nego što sa sebe svučete sve osim veša, proverite da li su vrata zaključana – ne želite da baš tada u iznenadnu posetu navrati njegova mama.

San je velikog broja žena da s dragim izađu na romantičnu večeru i da im on, pre vođenja ljubavi, pruži dugu, senzualnu masažu. U tome se, zaista, može uživati – samo bi ovakve ugođaje trebalo izbegavati onda kada ste baš umorne, jer se tada može desiti da usred te duge i predivne masaže zaspite.

Ima žena koje vole da se igraju seks-igračkama. U tome, naravno, nema ničeg lošeg. Nezgoda nastaje kada se prethodno ne pročita uputstvo za upotrebu te seks-igračke – rezultat uglavnom bude iskustvo nalik na nešto što prikazuje „Skrivena kamera“, i to pod pretpostavkom da se ne povredite.

Dešava se da obučete neke stare gaćice koje baš i ne volite, ali nema veze, ionako ih niko neće videti. A ni noge ne obrijete (izdepilirate). I baš to veče vam se ukaže prilika za fenomenalan seks, ili barem izgleda kao takva prilika. Sad, većini muškaraca neće stvarno biti bitne ni ružne gaćice ni neobrijane noge, ne ako su stvarno zagrejani za seks – ali će vas svejedno biti blam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.