U trendu

Koliko često treba voditi ljubav?

Sigurno vas zanima koliko drugi parovi često vode ljubav. Da li eksperimentišu? Teško je odrediti šta je normalno za intimni život, jer je to individualno. Treba razmišljati o seksu u dugim vezama.

Zašto izostaje seks u dugim vezama? 

Razni faktori utiču na smanjenje libida – stres, posao, loše zdravlje, deca, neki lekovi. Ipak, treba dati sve od sebe i raditi na poboljšanju seksualnog života. Uostalom, seks je i zdrav. Smanjiće stres i poboljšati zdravlje.

Koliko često treba voditi ljubav? 

Nema pravila! Sve je u redu ako se oba partnera slažu oko učestalosti intimnih odnosa. Važno je da oboje budete zadovoljni. Uostalom, veza podrazumeva zadovoljstvo oba partnera.

Statistički podaci pokazuju da parovi starosti 26-55 godina imaju seks u proseku jednom nedeljno. Zanimljivo je da oni koji to rade često nisu pokazali veći stepen sreće u istraživanju.

Kada treba brinuti? 

Ako seks izostane, onda je to razlog za brigu. Šta se promenilo u vašoj vezi? Zagrlite li i poljubite nekad partnera? Nestala je nežnost. Nestala je strast. Poradite na svoj vezi! Nemojte lako da odustanete od nje!

3 komentara
  1. Anonimni

    KRALJU…

  2. bambi

    Meni je jedna devojka, dok me je muvala, nagovestila da voli seks tri puta dnevno. Kada sam to cuo, pobegao sam glavicem bez obzira.

  3. komentarista

    nema ništa gluplje i besmislenije od seksa. Toliko trapave telesnosti, dahtanja, smrdenja i zevanja svakojakih rupa samo da bi se svršilo. Hvala to mogu i sam ako mi treba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike