Koliko ste dobri u seksu otkrićete odgovorom samo na jedno pitanje

Ljude možemo proceniti po načinu na koji se tuširaju, piše Mystical Raven. To otkriva njihov karakter, prioritete u životu, ali i kakvi su u krevetu.

Oni koji prvo tuširaju genitalije vrlo su sramežljivi, a oni koji peru lice izuzetno su sebični u svemu, pa tako i u krevetu.

Grudi

Vi ste praktični i to vam je najbitnija stvar u životu. Ne volite kada vas neko ometa i nemate mnogo strpljenja za ljude koji na život gledaju drugačije od vas. U krevetu ste dobar partner i volite da isprobavate nove stvari. Najbolji partner za vas je onaj koji prvo pere kosu.

Lice

Bitan vam je novac, toliko da ćete sve uraditi da dođete do njega. Dostojanstvo vam je manje važno. Iskorišćavate prijatelje, a život vam je zapravo samo gnjavaža. Vaša okolina vas teško razume, ali ne brine vas njihovo mišljenje. Sebični se u većini stvari, pa tako i u krevetu. Najbolje vam odgovara osoba koja prvo opere genitalije.

Pazuh

Pouzdani ste i marljivi, a ljudi vas vole jer stojite čvrsto na zemlji. Volite da pomažete drugima, ali se često nađete u problemu jer ne možete da dobro procenite da li je neko iskren prema vama ili ne. U krevetu ste velikodušni i bitan vam je užitak druge osobe, ne samo vaš. Najbolji partner za vas je onaj koji najpre istušira ramena.

Genitalije

Jako ste sramežljivi. Imate niže samopouzdanje, nemate puno prijatelja, a drugi vas mogu smatrati manje privlačnima. Od svega brzo odustajete. Bez obzira na sve to, vi važite za nadprosečnog seksualnog partnera. Duboke, iskrene emocije delite s vrlo malim brojem ljudi, zato u seksu pronalazite svoju unutarnju snagu. Za vas je najidealniji partner onaj koji prvo pere lice ili kosu.

Kosa

Vi ste definitivno umetnički tip. Najsrećniji ste kada se bavite svojim hobijem i neumorno ćete raditi na putu prema cilju. Novac vam nije toliko važan, a najradije se družite s intelektualcima i onima koji su isti kao vi – umetnici. Moglo bi se reći da ste najbolji u seksu jer ugađate partneru i volite da istražujete. Najbolji životni suputnik za vas je onaj koji najpre pod tušem opere genitalije ili grudi.

Ostalo

Vi ste vrlo prosečni. Nema sumnje da posedujete unutrašnju snagu, ali drugi to teško mogu da vide. Mogli biste da budete malo više avanturistički nastrojeni i da više prezentujete svoj potencijal. U dubini duše ste vrlo simpatični i nemate mnogo mana. U seksu ste takođe prosečni. Iako maštate o raznim pozama, nemate hrabrosti to sprovedete u delo. Najbolji partner za vas je onaj koji najpre opere lice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.