Krilca – na kondomima

Zamislite sledeću situaciju: vi i vaš partner ili partnerka se mazite i ljubite, predigra postaje sve žešća, strasti se zahuktavaju, znate da će uskoro doći i do penetracije, koju oboje željno i nestrpljivo iščekujete… On uzima kondom, ali se u nestrpljenju ušeprtlji oko pakovanja (recimo, prsti su mu već klizavi (nećemo detaljisati dalje od toga), pa mu nikako ne uspeva da otvori pakovanje), ili ima poteškoća sa samim stavljanjem kondoma, tek, dok se kondom oslobodi i može da bude stavljen, već je, zbog iritiranosti, došlo do gubitka erekcije. Frustrirajuće, zar ne? Da do takvih situacija ne bi dolazilo, holandski studenti smislili su jednu napravicu. O čemu se radi?

Radi se o malim plastičnim „krilcima“, to jest, o spravici Wingman (vidite na slici kako izgleda, zajedno s kondomom). Sad, neko bi mogao reći: „Nisam znao da ima ljudi kojima je to potrebno“, ili: „Nisam znao da je stavljanje kondoma toliko komplikovano“ (ubacite i kolutanje očima ovde), a neko bi mogao i da strogo primeti da osoba koja ima problem da stavi kondom možda ne bi ni trebalo da ima seksualne odnose.

Međutim, da ne budemo prestrogi, stvarno nije nemoguće ušeprtljati se s kondomom. Ako takvih problema nemate, nije ni obavezno da nabavite ovu spravicu (u principu, prodaju se s već stavljenim kondomom i iz higijenskih razloga za jednokratnu su upotrebu – tehnički, moguće je staviti nov kondom na Wingman-a nakon što ste potrošili stari, ali iz higijenskih razloga nije preporučljivo). U svakom slučaju, mladi izumitelji tvrde da je uz njihov izum kondom moguće staviti u roku od tri sekunde, i to jednom rukom, što bi, ako je tako zaista u praksi, moglo da se dopadne onima koji žure i/ili onima koji veruju da prekidanje maženja da bi se stavio kondom kvari magiju predigre.

Ovaj „kondom s krilcima“ još uvek nije moguće nabaviti kod nas pošto se radi o skorašnjem izumu. Ipak, ako se pokaže korisnim i popularnim, možete biti sigurni da će ga u skorom roku biti i po našim apotekama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.