Krvne grupe koje su IDEALNE kombinacije za vezu

Sve češće se pojavljuje teorija da krvne grupe utiču na našu posebnost i način života. Nakon bestselera „Prehrana po krvnim grupama“, neki istraživači tvrdili su da one definišu naš ljubavni i seksualni život, prenose mediji.

Krvna grupa O

Žene krvne grupe O očekuju da ih muškarac usreći, zadovolji i bude nežan. Vole muškarce s kojima ništa nije sigurno. Ukoliko se odluči na samostalan život, ona je jaka i nepokolebljiva, a ako se uda i osnuje porodicu, podržava supruga u karijeri i bavi se decom. Verna je i odana.

Muškarci ove krvne grupe skloni su čestim promenama partnerke. Nepouzdani su, neverni i partnerka im brzo dosadi. Jednom kad odluče da se vežu, privrženi su porodici i supruzi, ali nikada ne pristaju na monotoniju.

Krvna grupa A
I žene i muškarci ove krvne grupe su tolerantni u vezama i međusobno se poštuju. Zbog emotivne i osetljive prirode često se osećaju povređeno i tužno. Inteligentni su, osećajni i disciplinovani. Ipak, često im nedostaje odvažnost, što im pravi probleme.

Krvna grupa B

Žene krvne grupe B okrenute su čulnim zadovoljstvima. Čeznu za konstantnom pažnjom muškarca i najsrećnije su kada su voljene. Zahtevne su i ponekad malo naporne. Ređe stupaju u brak od ostalih žena, jer se boje krivog izbora.

Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraju kao kraljicu, ali kada nemaju partnerku, jako su nezadovoljni, melanholični i nesigurni. Lakše im je maštati nego se suočiti s problemima, pa su često sami uz objašnjenje da nemaju sreće u ljubavi.

Krvna grupa AB

Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvataju pravila i norme, ne drže se zabrana. Žive u sadašnjosti.
Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce avanturističkog duha. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Čarolija traje dok postoji neka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i nerazumljive suprotnom spolu.

Muškarci ove krvne grupe su majstori udvaranja, veliki zavodnici koje žene dugo pamte. Ugodni su, lepih manira i dobrog vaspitanja. Neobični su, vole laskati i ugađati damama.

Najbolje kombinacije su:

Žena A i muškarac O krvne grupe

Ova kombinacija garantuje pravu erupciju strasti. Ove veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovaj spoj je i odlična biološka kombinacija, jer imaju predispozicije za mnogo dece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

Žena O i muškarac AB krvne grupe

Ove veze se retko ne završe brakom, jer je ovo idealna kombinacija. To su, uglavnom, romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti i jakim emocijama.

Žena A i muškarac B krvne grupe

Njihove potpuno različite prirode zaslužne su za idealan spoj i sklad, koji retko koja druga kombinacija može dosegnuti. Žena je neko ko njeguje ljubav, a muškarac ima potrebu da bude negovan, tako da su ovakve veze iskrene, jake i najčešće za celi život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.