U trendu

Lako do uzbuđenja: Otkrivamo tajne erotske masaže

Dobra masaža može da preporodi vaš ljubavni život

Nikada nemojte da zanemarujete moć masaže, jer ona može da učini čuda za vaš seksualni život.

Budimo realni, većina ljudi voli masažu, bez obzira o kojoj vrsti se radi, a ako će to još unaprediti doživljaj u krevetu, korist je višestruka.

Fizioterapeut Gilberto Konig predlaže pet vrsta masaže kojima možete opustiti ali i uzbuditi svoju lepšu polovinu.

Pupak
Predeo ispod pupka se zove “dugme orgazma” i ako sa dva prsta masirate ovo područje dva minuta oslobodićete se loše energije i frustracije, i poboljšati cirkulaciju krvi do genitalija, što može pomoći da se brže doživi vrhunac.

Zglobovi
Sa 4 prsta masirajte zglob oko Ahilove tetive.

“Ovo je ključna tačka za lečenje seksualnih poremećaja. Može da ublaži bol tokom seksa kod žena i impotenciju kod muškaraca. Ova masaža ima duboko umirujuće dejstvo”, objašnjava Konig.

Glava
Masirajte njene slepočnice i predeo oko ušiju. To će opustiti vašu partnerku, a takođe povećati njenu seksualnu energiju.

Stomak
Predeo iznad prepona, u nivou gaćica veoma je važan, i masaža ovog dela podstiče lučenje endorfina, prirodnog analgetika, i drastično smanjuje stvaranje kortizola, hormona stresa. Ova masaža predstavlja pravi uvod u predigru i seks.

Stopalo
Dva minuta masaže stopala potpomaže lučenje serotonina, hormona sreće, a što se bolje osećamo, bićemo raspoloženiji za seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.