U trendu

„Lenji muškarac“: Poza u seksu zanimljivog naziva koju žene obožavaju

Kao i u svemu ostalom, muškarci i žene najčešće imaju različit ukus i kada je u pitanju seks. Tačnije, poze u seksu. Tek povremeno se slože na tom polju. Na primer, u brojnim istraživanjima ustanovljeno je da oba pola najmanje vole famoznu pozu 69.

Iako smatraju da ideja simultanog pružanja oralnog zadovoljstva zvuči fantastično, u praksi se ova poza pokazala kao komplikovana i teško izvediva. Naime, fizički faktori poput razlike u visini partnera veoma utiču na izvedbu i osećaj zadovoljstva koji naposletku često nije obostran.

S druge strane, muškarcima jedna od najdražih poza ženama je visoko na listi najgorih. U jednoj anketi muškarci su obrnutu jahačicu naveli kao pozu koji bi voleli da što više upražnjavaju sa svojim partnerkama. Žene je pak smatraju dosadnom i monotonom, a nedostaje im i pogled prema partneru koji im donosi željenu dozu intimnosti.

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam i ne vole da je praktikuju.

A koja poza ženi osigurava i zadovoljstvo i osećaj povezanosti s partnerom, a istovremeno je vrlo praktična i lako izvodljiva? To je poza slikovitog naziva – lenji muškarac. Vrlo je jednostavna. Muškarac sedi ispruženih nogu i leđima naslonjen na željenu površinu, a žena sedi u njegovom krilu.

Kao što se može pretpostaviti po nazivu, ovo je poza u kojoj nema previše posla za muškarce, ali to ne znači da nije zadovoljavajuća za žene. Upravo suprotno. S obzirom na ugao penetracije, ovo je jedna od poza u kojima je stimulacija G tačke najlakša, a muškarac ima slobodne ruke i za stimulaciju drugih ženskih erogenih zona. Takođe oba partnera po želji i potrebi mogu diktirati ritam, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar