Ljubavi tu više nema: Znaci da partner više nije zaljubljen u vas

Vrlo često žene u svojim ljubavnim ispovestima otkriju da im je partner rekao da će ih „zauvek voleti, ali da više nije zaljubljen u njih“.

Iako vam možda kaže da vas voli kada vi to njemu uputite, to nažalost ne znači da tako i misli i da se tako oseća.

Zaluđenost nikada ne potraje više od nekoliko meseci, iskrena ljubav i zaljubljenost u dušu, karakter i telo partnera treba du budu trajni.

Ako vaš partner radi ove stvari, imamo loše vesti za vas…

Stalno mu je potrebno više prostora

I dok u početku vaše veze nije želeo da se odmakne od vas, sada neprestano ima izgovore zašto ne može da se nađe sa vama, bio to posao, dogovor na koji je zaboravio, glavobolja i slično. A kada pak provede određeno vreme s vama, ponaša se kao da vam je učinio uslugu i da je sad „miran“ neko vreme. Veza definitivno ne bi trebalo da tako funkcioniše jer nije reč o obavezi, već u intimnom međuljudskom odnosu, prenosi Index.

Ne trudi se da pokaže da mu je stalo

Uprkos tome što mu dajete suptilne ili jasne znake da niste dugo dobile ružu ili omiljenu čokoladu, on se pravi kao da vas ne čuje i ništa ne preduzima, a kada mu zbog toga prigovorite, ponaša se agresivno i kao da ga umarate.

Govori o vašoj vezi na negativan način

Kada se muškarci, koji su inače uvek tu kako bi rešili problem ili barem pokušali da ga reše, ponašaju kao da više nema nade, onda znajte da je to crveno upozorenje. Ako se pred vama pita da li je vaša veza uopšte vredna truda, savetujemo vam da vi preduzmete prvi korak i prekinete nešto što će sigurno završiti loše po vas.

Ne zove vas i ne piše vam poruke

Nema više ni poruke za laku noć, ni za dobro jutro… Ne zanima ga kako vam je prošao neki važan sastanak ili dan uopšte… Jednostavno je u potpunosti izgubio interes.

Intimnost se izgubila

Vaš ljubavni život ne postoji, držanje za ruke je postalo smešno, a poljubac i zagrljaj dobijete s vremena na vreme – reda radi? Znate šta vam je činiti…

Bojite se da mu priznate kako se osećate

Nešto vam je zasmetalo, ali vi se bojite da kažete jer znate da će burno reagovati? Time mučite samo sebe dok on vešto manipuliše vama. Recite sve što vam je na pameti, a ako mu je iole stalo – potrudiće se da to promeni.

3 komentara
  1. Anonimni

    „žao mi vas zena“…..varate na svaku priliku mig, zaljubite se , kad vas otkači zbog vaše ludosti onda šizite

  2. Anonimni

    Zbog žena su padala Carstva .Adame, glupsone, ti i tvoja jabuka….

  3. Klavir štimer

    Razmislite, zašto više nije zaljubljen.

Napišite komentar