U trendu

Ljubite se više

„Poljubac je susret najlepši na svetu.“ U životu svakog od vas postoji osoba koja vas je najlepše ljubila i čiji vam poljupci nedostaju. Neki su te sreće da je ta osoba još uvek sa njima, neki sanjare prisećajući se prošlih. Poljupci su važan deo u vezi, nekima i najintimniji deo u vezi. Bilo da ste žena ili muškarac, pamtite one poljupce kakve želite i ljubite druge onako kako biste vi voleli da budete ljubljeni. Odustajete lako od ponovnog dobijanja istih poljubaca bez potrebe. Od vas zavisi kako ćete se ljubiti i kako vas ljube.

Muškarci se zbog svoje fizionomije i jače građe grublje ljube. Ponekad njihovi poljupci znaju da budu grubi, ali vi im onda skrenite pažnju na to. Oni nisu svesni da je takav način ljubljenja vama grub dok im to ne kažete. Idu iz krajnosti u krajnost – ili su suviše nasilni poljupci, ili gotovo lepršavi. Žensko lice je osetljivije na dodir i pritisak njegove neobrijane brade, i sam način ljubljenja može uticati na njeno ponašanje i mišljenje.

Suptilno pokažite kako volite da se ljubite. Ne rečima. Poljupcima. Nije istina da se pravi muškarci ne „ljubakaju“, kako oni kažu. Pravi muškarci se divno ljube i upravo su ti poljupci razlog njihove neodoljivosti, zbog koje ste sa njima, iako se u drugim „bitnijim“ stvarima ne slažete. Možda oni ne žele da priznaju, ali i oni vole da se ljube, odnosno više da budu ljubljeni i samo uživaju u tome. Jednako ljubite koliko ste i ljubljeni, ali ne merite to na vagi.

Postavite se kao početnik. Krenite sve iz početka, obratite pažnju na celu teritoriju i počnite sa poljupcima. Poljubac se ne dešava samo kada se sretnete ili na rastanku, on je deo vaše veze, ali shvaćen olako kao navika, gubi svoj smisao.

Nemojte se ljubiti ako to ne želite. Lažni poljupci se ne mogu sakriti. Ljubite se uvek dugo, kao da vam je to poslednji put. Uvek sa istim žarom kao da je prvi put. Pokušajte da ne idete dalje od ljubljenja. Ljubite se što duže i uživajte u tome. Poljupci kakve pamtite ili želite doći će sami od sebe, samo im dajte malo vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar