U trendu

Loš znak: Verovanje kaže da partneru nikada ne treba da poklanjate jedan predmet

Bliži vam se godišnjica ili neki bitan datum i razmišljate šta biste mogli da poklonite partneru? Verovanja kažu da jedan predmet nikada ne treba da dajete na poklon, a u pitanju je sat.

Iako objektivno predstavlja lep znak pažnje, možda je bolje da se radije opredelite za neki drugi poklon, prema verovanjima. Naime, verovanja kažu da ako devojka pokloni sat momku, ili on njoj, sledi im raskid. Sat predstavlja odbrojavanje vremena do raskida, te prema ovom verovanju treba da izbegavate da kupujete ovaj predmet kao poklon.

Prema verovanju, kazaljke sata mogu da “preseku” sreću i ljubav koje postoje u vezi, te da utiče na razdvajanje dva partnera. Veruje se da upravo satovi u trenutku poklanjanja privlače zle duhove koji izazivaju svađu i rastanak partnera.

Ako baš želite da poklonite sat partneru, bolje je da mu date novac, a da ga on sam naposletku kupi. Takođe se veruje da ne treba poklanjati starinske predmete, antikvitete ili polovne stvari jer se smatra da te stvari poseduju lošu energiju koja se prenosi sa vlasnika na primaoca poklona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar