Mali vodič za savršen francuski poljubac

Poljubiti nekog a da to bude nezaboravno, zaista je veliki izazov.

Potrebno je uskladiti toliko toga, pokrete jezikom, usnama, poziciju nosa, kao i najvažnije – disanje. Bilo da vam je prvi put da ljubite datu osobu, ili joj jednostavno želite ostaviti nešto po čemu će vas pamtiti, ako želite da budete umetnik francuskog poljupca, morate znati male tajne velikih znalaca. Tehniku ljubljenja koliko god da mislite da poznajete, uvek možete poboljšati. A rezultat? Recimo samo da vaš voljeni neće moći da uhvati pravu liniju nakon takvog jednog poljupca. Mali vodič koji je pred vama otkriva vam kako da savladate taj magični francuski poljubac.

NAPRAVITE PRVI KORAK

Ne čekajte da on poljubi vas. Napravite vi prvi korak. Stručnjaci tvrde da je svako od nas odgovoran za svoje zadovoljstvo i da ne bi uvek trebalo od drugih očekivati uzbuđenje, a samim tim ni poljubac. Kako bi podigli uzbuđenje, započnite sa blagim poljupcem u čelo, zatim blago dodirnite njegov vrh nosa, privucite ga u struku i započnite sa francuskom avanturom.

BIRAJTE TRENUTAK

Ništa ne može da pokvari savršen poljubac u francuskom stilu od loše odabranog trenutka. Pod njim se misli na onaj posle obilne večere, naročito ako ste jeli nešto zaista lepljivo i bogato, što još uvek “lovite” po ustima.

ZAPOČNITE POLAKO

Kada je reč o francuskom poljupcu, nema potrebe za žurbom. Ona vam zapravo može doneti više štete nego koristi. Polako dakle, emotivno i senzualno. Ako forsirate poljubac, to može biti vrlo neprijatno, i možete delovati nepotrebno grubo. Budite sigurni da i data osoba ima želju za poljupcem, pre nego što započnete sa svim.

INSTRUKCIJE ZA POLJUBAC

Prvo nežno poljubite vrh usana vašeg pratnera, a zatim dno. Dozvolite njemu da uradi isto. Na ovaj način se vaše usne predstavljaju jedna drugoj. Jezikom lagano okrznite prostor između usana. Potražite njegov jezik. Ali nikako napadno, već vrlo lagano i ispitivački (izazivački zapravo). Ako vam uzvrati, poigrajte se jezicima par sekundi i vratite se na usne. Posvetite pažnju gornjoj, pa donjoj usni partmera, lagano ih sisajući. Kada osetite konekciju i usklađenost, unesite malo intenziteta u celu priču.

BUDITE PRISUTNI I STRASTVENI

Pokušajte da ne razmišljate previše o tome šta sleduje i koliko ste vešti u ljubljenju. To su zapravo dve najveće greške pri ljubljenju. Osim toga potrudite se da se fokusirate na užitak. Ono što francuski poljubac čini savršenim jeste prisustvo ali i strast. To ne treba da bude formalan čin, već delo ispunjeno emocijama u koje ćete uneti celo svoje biće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.