U trendu

Malo kontakta, mnogo strasti, ovo je 5 najboljih seks poza za vreme letnjih vrelina

Seks je ‘vruć’, a letnje vrućine nisu idealne za igrice u spavaćoj sobi. Tokom toplotnog talasa možete uživati u razmeni strasti sa svojim partnerom, uz minimalne kontakte, a ovo su najbolje poze za to:

1. Pereca
Pereca pozu trebali bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno oznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac ‘zajaše’ njenu nogu koja je na podu te prodire unutra. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

2. Pseća poza
Namestite ventilator, odnosno klimu da duva prema vama tokom seksa pa ćete se manje oznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće dugo trajati, a sam položaj ne zahteva mnogo kontakta.

3. Stojeći
Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade pa se prepustite strastima pod osvežavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i savinuti u struku i pridržavati se rukama za tlo ili obližnju površinu.

4. Tačke
U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac  sedne na ivicu kreveta, a žena mu sedne u krilo okrenuta od njega pa se onda osloni rukama na pod.

5. Školjka
Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako je koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, piše Womenshealthmag.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar