Malo zabave ne može da škodi

Veliki broj ljudi će, kad se o ljubavnim vezama radi, reći da malo zabave ne može da škodi. I tu su potpuno u pravu – ne samo malo već ni mnogo zabave neće naškoditi vezi. Pitanje je samo gde i kakvu zabavu naći – i kako da pri tom ne povredite voljenu osobu.
Ukoliko se opredelite za flert sa strane ili za neverstvo kao za oblik zabave, svakako da ćete povrediti voljenu osobu. A, ako vam je zabava potrebna, kao što svakome jeste, nije uopšte neophodno pribegavati takvim sredstvima, i bez flerta sa strane i/ili neverstva nećete umreti od dosade.
Veoma je bitno da, kad se o zabavi i razonodi i zanimljivostima radi, ne zavisite od voljene osobe. Ne mislimo pod tim na švrljanje sa strane, već na to da imate sopstvena interesovanja kojima se možete baviti i sami, kao i prijatelje s kojima uživate i s kojima vam je zanimljivo. Ukoliko ne očekujete od voljene osobe da vam bude "sve i svja" kad se o zabavi radi, znatno će teže dolaziti do toga da vam bude dosadno.
Naravno, ne možete baš sve potrebe za zanimljivostima zadovoljavati van veze – zapravo, možete, ali onda će se postaviti pitanje šta će tu uopšte veza. I u vezi treba da bude zanimljivosti, a o kakvim zanimljivostima će se raditi zavisi od vas dvoje. Ukoliko postoje stvari koje volite zajedno da radite, teško da će vam biti dosadno, biće tu zabave. To što zajedno radite ne moraju da budu nikakvi ekstremni sportovi, ništa drastično – dovoljno je nekoliko stvari u kojima možete zajedno da uživate (ples, gledanje filmova, zajedničko kuvanje, čitanje i razgovaranje o knjigama, ovaj ili onaj zajednički hobi…). Pod zajednički uživanjem ne mislimo na zajedničko obavljanje kućnih poslova, osim ako ste vas dvoje sposobni da i od toga napravite igru, mislimo na zabavu.
Sve je to lepo, ali, vama nedostaju flert i više uzbuđenja u krevetu? Ni to nije problem rešiti: flertovati možete i s voljenom osobom, i s njom, takođe, možete i da eksperimentišete u krevetu. Napravite igru i od toga, i zabave vam neće nedostajati.
Malo (ili mnogo) zabave ne samo da ne može da škodi nego je i neophodno za opstanak veze. Udružite kreativne snage s voljenom osobom, zabavljajte se i uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.