U trendu

Misterija razrešena: Posle koliko sastanaka je idealno imati seks

Istraživanje je pokazalo kada je najbolje voditi ljubav sa novim partnerom.

Kažu da pravo vreme za vođenje ljubavi sa novim partnerom ne postoji, kao i da je sve stvar osećaja i želje, ali i ličnog izbora. Ipak, jedno istraživanje se bavilo ovom temom i došlo je do zanimljivih rezultata.

Oko 5.500 samaca u Americi, odgovoralo je na pitanja Match.com, koja su bila vezana za sastanke, uključujući i pitanje „nakon kog viđanja su odlučili da vode ljubav sa partnerom“. Najveći broj ispitanika odgovorilo je da se to desilo nakon petog viđanja.

Prema istraživanju Singles in America, 35 odsto ljudi je izjavilo da su najsrećniji bili u vezi koja je započela vođenjem ljubavi na petom sastanku. Ono što je možda iznenađuje jeste da je 25 odsto muškaraca i žena izjavilo da se kod njih avantura za jednu noć kasnije pretvorila u vezu.

Zašto na petom viđanju?
Naučnici kažu da do petog viđanja možete bar delimično upoznati osobu sa kojom izlazite. Do tada bi trebalo da znate jesu li pristojni, zabavni, simpatični, veseli ili tmurnog raspoloženja, filozofski nastrojeni, optimistični ili neprijatni, naporni, bezobrazni i slično.

Ako do petog viđanja još ne možete da odgovorite na neka osnovna pitanja o vašem izabraniku, zapitajte se da li skriva nešto od vas ili da li je jako zatvorena osoba. To će vam dati odgovor na pitanje da li možete da budete sa nekim takvim u vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar