Mit ili istina: Da li je ovaj tip muškarca stvarno najbolji u krevetu?

Žensko seksualno zadovoljstvo još uvek je obavijeno velom tajni, a dok je muški vrhunac istražen uzduž i popreko, ponajviše jer je direktno povezan sa stvaranjem potomstva, ženski je još uvek tabu tema. Nažalost, oko 40 odsto žena ne doživljava orgazam tokom seksa, a istraživanja su pokazala da su za tu statistiku podjednako krivi i muškarci i žene.

Žene često doživljavaju frustraciju zbog kočnice u glavi i očekivanja da muškarci pročitaju njihove misli, dok muškarci često ne ulažu dovoljno truda i motivacije, i često imaju problema sa komunikacijom.

Međutim, novo istraživanje je pokazalo da postoji tip muškarca kojega žene ističu kao najboljeg u krevetu – „loši momci“ ili hipermuškarci. Oni se odlikuju stavom, gardom, lošim navikama i velikim brojem seksualnih partnerki. Ovi muškarci često se ne vezuju emocionalno i često ne stavljaju ljubav i seks u istu rečenicu. Loši momci često dominiraju psihološkim igricama, pokušavajući zadovoljiti žene na svoj način.

Biološki gledano, žene su često privučene „lošim momcima“ jer ispuštaju više testosterona, što dovodi do odvažnosti i izražene seksualnosti. Ovakvi muškarci često su emocionalno nedostupni, što dodatno pojačava njihovu privlačnost, sve dok žene ne dožive gorčinu slomljenog srca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.