Momci žude za tim da u seksu konačno savladate ove „sitnice“

Ovo su neke stvari o seksu i odnosima uopšte koje bi muškarci želeli da žene utuve sebi u glavu – najzad!

Te stvari im mnogo smetaju, ali najčešće o njima mudro ćute…

Sve te stvari su vrlo logične i jednostavne.

Da prestanete da budete iskompleksirane

Zbog uzbuđenja, on ne primećuje celulit strije i slične nesavršenosti. Ispred njega je gola žena i samo je to bitno.

Recite šta želite – NAGLAS

Budite glasne kada vam se nešto posebno sviđa, ako već ne želite da kažete. U suprotnom će se pitati da li ste zaspali ili nešto nije u redu, a to nije dobar znak.

Pokažite mu da ga želite

Jasno mu pokažite koliko želite sve. Probajte!

Naređujete mu!

Želite li da vas povuče za kosu, naredite mu da to učini. Udarac po guzi? Ponovno mu naredite. U svakom slučaju, to je bolje nego čekanje.

Predložite mu nove ideje

Nemojte samo ležati i čekati da on bude taj koji će predložiti nešto novo i drugačije. Budite vi ta strana koja će predložiti nešto novo, što će biti uzbudljivo za oboje. Možda već večeras.

Budite nežne s „njim“

Bez previše natezanja, pritisaka, zuba i slično, jer će ga to – ohladiti.

4 komentara
 1. Anonimni

  Žena, kad te hoće, isplešće mrežu oko tebe, nećeš ni biti svestan da te je ona smuvala, jer sve namesti da ispadne da si ti taj Alfa mužjak,koji je nju osvojio, u stvari si meso za probu i upucavanje, posle kad te se zasiti, baci te kao trulex, ili te predloži“nabaci2 drugarici i tako te par njih izvozaju.Jbg i Adam je skinuo jabuku,misleći da radi pravu stvar.Pustite ih, neka vide da nisu jedine na svetu,nemojte da blenete u dekolte i odmah vam ono odozdo udari u mozak,pustite ih, same će doći,jer uvek one biraju. Inače, one „prosečne “ su najbolje ribe.Bitno je da bude uredna i normalna a ne nafurana kompleksuša, kojoj treba žrtva,jer na kraju uvek nameste da one budu „žrtve“.Kad plaču, onda ti se najviše smeju i podsmevaju, a ti ih kao „tešiš“, u stvari igraš njihovu igru.

 2. ANDREJ

  Najgore od nejgoreg je,kada zena skine svu odecu,i kaze partneru:Hajde,sta cekas.Navali ! To obicno tako rade ove nase kulturno „neobradjene“ beogradske „farmerke“. Zena kada vec dodje do seksualnog kontakta,treba da vodi „igru“.Treba da predlaze,sta muskarac treba da joj „radi“. takodje,treba da muskarca „zapali“ za seks.Prvo zna se,sta ide.Nezno da mu miluje penis.Malo da ga stavi u usta.Posle toga,imace pravog zahuktalog ljubavnika.Muskarac je kao auto.Prvo se motor zagreje,posle vozi ko lud !

  1. Anonimni

   Ja sam rođen zagrejan 😉

   1. Anonimni

    Ima uzrecica „kad lazes sebe OK ali nemoj nas“!

Napišite komentar