U trendu

Možda imaju još nekog (2)

Pitanje da li osoba s kojom neko vreme izlazite ima još nekog, ili je možda čak i u braku, nije posebno retka pojava. Evo nekih stvari koje bi vas mogle navesti da posumnjate da vam ta osoba nešto radi iza leđa.
Kad ste upoznali tu osobu, dobili ste samo njen telefon na poslu. Tada je objašnjenje zbog čega ne dobijate i kućni broj i/ili broj mobilnog bilo dovoljno uverljivo, ali vi se viđate i viđate, a i dalje nikako da dobijete ni kućni broj ni broj mobilnog (ne radi se o tome da nema mobilni).
Ta osoba skoro nikad ne može da se vidi s vama vikendom ili praznikom, večito nekud mora da ide poslom (baš tada!), ili ima nekih problema s porodicom, ili…
Viđanja su vam večito nakon što ta osoba završi s poslom, i uvek traju kratko (ne mislimo da ta osoba ne ostaje s vama do tri ujutro usred radne nedelje, nego da se rastajete već oko osam-devet uveče, i tako uvek).
Večito vam ponavlja iste priče iz svoje prošlosti – da li je to zbog toga što nema o čemu da priča, ili zato što se viđa s nekoliko osoba istovremeno pa ne uspeva da zapamti šta je kome rekla?
Kad je s vama, ta osoba često mora da obavi telefonske razgovore, i to nikada u vašoj blizini (recimo, tvrdi da mora da se javi poslom, a prijem je slab tu gde se trenutno nalazite, ili često ide do toaleta i ponese mobilni sa sobom). Možda tim pozivima prikriva činjenicu da je s vama, možda ne, ali je neobično da skoro nikada ne dobijete objašnjenje koje zvuči iole uverljivo.
Ukoliko uopšte poznajete kolege i/ili prijatelje osobe s kojom izlazite, deluju kao da im je neprijatno kad vas vide.
Osoba s kojom izlazite ima nekoliko prijatelja koji vole da izlaze (u smislu veze) s nekoliko njih istovremeno, i/ili redovno varaju partnere/partnerke. Pravilo "s kim si, takav si" nije baš uvek tačno, ali dešava se da se ovakve osobe druže i onda jedni drugima daju alibi ("Jeste, jeste, celo veče je proveo/la s nama").
Osoba s kojom izlazite varala je u prethodnim vezama. To nije garancija da će prevariti i vas, ali "sve bivše je varao, ali mene neće" najčešće se ne pokaže kao tačno.
Uzeti pojedinačno, ovi znakovi vam ne garantuju da vas osoba s kojom izlazite vara, ali ako se nekoliko ovakvih znakova odnosi i na vašu vezu, ne bi bilo loše zapitati se šta se tu zaista dešava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.