U trendu

Muškarci će se posle ovog dobro zapitati: Tri razloga zbog kojih udate žene najčešće varaju svoje muževe

Udate žene žele muškarca koji će ih seksualno “izluđivati” kako bi se ponovo osećale poželjno. Dobro znaju šta žele, čak i ako to ne žele sebi da priznaju. Zato ponekad ulaze u vanbračne afere koje će ponekad opravdati i ovim izgovorima.

Pročitajte zbog čega najčešće varaju svoje muževe:

1. Fatalna privlačnost

Žele da se opet osete poželjno. Aluzije na seks najbolji su način, a muškarac koji joj može probuditi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije već na inspirativnog muškarca. Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome s kim može imati seks, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru, prenosi Net.hr.

2. Kad se žena zbog muškarca oseća lepo

Većina udatih žena ne oseća se privlačno – jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente. Naročito ako je rađala jer je izrazito samokritična po pitanju svog tela. A, onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona riskira sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu s njim. Preljuba ima svoja pravila, a razmišljanje o vrućim orgazmima s nekim, dovoljno će je intrigirati da se upusti u zabranjenu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.