U trendu

Muškarci će vam jesti iz ruke! Evo trika kako da dobijete sve što poželite

Pre nego što rešite da definitivno dignete ruke od svoje veze, predlažemo vam da svog partnera probate da „dozovete pameti“ nekim od sledećih trikova. Verujemo da su sve žene bile u situaciji da od muškarca u vezi hoće nešto a ne mogu to da dobiju. Bio to mali znak pažnje, kompliment, lepa i nežna reč ili nešto veće kao što je odmor, veliko putovanje, čak i dete, postoji načini pomoću kojih od muškarca možete dobiti sve što poželite.

Nakon dugog radnog dana i gomilu obavljenih kućnih poslova, naravno da nemate volje da vodite računa o tome kako se obraćate partneru. Međutim, nedostatak komunikacije smatra se glavnim krivcem za brojne svađe i raskide, a ako je verovati psiholozima, neki od sledećih trikova garantovano pomažu da vaš partner, čak i posle mnogo godina zajednočkog života ili braka, počne da radi ono što sve vreme očekujete od njega.

Molim i hvala

Možda zvuči staromodno i možda ćete se u početku osećati kao da ste na nekom zvaničnom sastanku, ali reči poput „molim“ i „hvala“ otvaraju mnoga vrata kada je u pitanju komunikacija ljudi. Niko ne voli kada mu neko naređuje, pa i najomraženiji zahtevi, poput npr. iznošenja smeća, bolje će proći kod vašeg partnera kada su formulisani na ljubazan način.

“Partner će još bolje reagovati na vašu molbu ako, dok mu se obraćate, stavite svoju ruku na njegovu. Dodir im pomaže da se fokusiraju na neku molbu”, otkriva bračni savetnik Toni Koleman iz Virdžinije.

Pokažite mu svojim primerom

Žene imaju veliki problem s neurednošću svojih partnera koji po podu ostavljaju prljave čarape i mokre peškire, a po površinama prazne flaše i ostatke hrane. Umesto zajedljivog prigovaranja, stručnjaci savetuju da svojoj jačoj polovini pokažete „na delu“ šta želite od njega.

Iskreno recite šta želite

Ukoliko već niste, vreme je da ovu „caku“ konačno naučite – prestanite da pretpostavljajte da je muškarcima jasno da vi ne možete da dovlačite teške kese iz prodavnice na peti sprat ili da pomerate kauč s jedne na drugu stranu. Sasvim suprotno vašim očekivanjima, njima ovakve stvari uopšte ne padaju na pamet i zato im objasnite da su to aktivnosti koje zahtevaju snagu i fizičku izdržljivost koju vi nemate. Stručnjaci savetuju da jasno izrazite svoje želje i da će muškarac istog trenutka ostvariti vašu želju jer vaše priznanje u njima probudi saosećanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar