U trendu

Muškarci iskreno priznali: Ovih 5 grešaka žene najčešće prave u seksu, a mnoge se nikad ne promene

Zbog stava da muškarac treba da bude ‘glavni’ u krevetu, žene su često pasivne što je velika greška. Muškarci su otkrili pet stvari koje im smetaju kada ih žene rade ili ne rade u krevetu.

1. Glumljenje orgazma

Većina žena je barem par puta u životu odglumila orgazam, najčešće kako ne bi povredile partnera. Ali ako to neko čini redovno sam sebi uskraćuje užitak. Među partnerima koji su dovoljno intimni za seks treba da postoji i bliskost za razgovor, što je preduslov da se stvari poboljšaju i jednom i drugom.

2. Preterana briga o izgledu

Briga oko izgleda česta je među ženama svih dobi, a naročito je izražena kod seksa s novim partnerom ili nakon što se ona malo ugojila. Izbegavanje određenih poza koje će istaknuti celulit, stomak ili podbradak ne samo da nema smisla, već ubija spontanost u seksu. Muškarcima je, kao i ženama, u seksu najprivlačnije samopouzdanje partnera, a u seksi scenarijima uopšte ne bi trebalo da bude mesta za bilo kakve ozbiljne misli.

3. Strah od eksperimentisanja

Žena svesna svoje seksualnosti, okidača želje i naravno svoga tela kao i načina na koji može postići užitak partnerka je koja to isto može da prenese svom partneru. Zbog društveno nametnutog stava da žene nisu toliko seksualne kao muškarci, one se same plaše eksperimentisanja i mogu osećati grižu savesti zbog prirodne stvari poput masturbacije.

4. Pasivnost

Insistiranje na jednoj seks-pozi, očekivanje da on bude taj koji je u pokretu dok žena ne treba puno toga da ‘radi’ kao i očekivanje od njega da uvek dominira stvoriće utisak nezainteresovane ljubavnice koja u seksu zapravo ne uživa. Seks treba da bude aktivnost u kojoj su svi učesnici ravnopravni i jednako aktivni, a studije pokazuju da je upravo pasivnost ocenjena najgorom karakteristikom u seksu.

5. Retko iniciranje seksa

Očekivanje da, kao u srednjem veku, muškarac bude uvek taj koji inicira seks je loše i često deprimirajuće za muškarce. Oni, baš poput žena, vole i žele da se osećaju poželjno, a ne postoji ništa više seksi od ideje i dokaza da ih žena želi, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar