U trendu

Muškarci, pažnja: Tri greške koje pravite za vreme oralnog seksa

Svaka žena doživljava oralni seks na drugačiji način i različite stvari joj prijaju. Zbog toga muškarcima može da bude teško da pronađu pravu tehniku. Ali, bez obzira na drugačije preferencije, postoje neke stvari koje muškarci treba da izbegavaju kod kunilingusa.

Ovo su tri najčešće greške koje prave.

Prebrzo počnu

Pošto se kod žena strast razbukta mnogo sporije nego kod muškaraca, kod oralnog seksa je takođe poželjan lagani uvod. Umesto da navale direktno na klitoris svoje partnerke, muškarci bi trebalo da nežno stimulišu druge erogene zone.

Na primer, unutrašnju stranu bedra, venerin breg ili usmine. To će umnogome pomoći da se strast i želja prošire celim ženskim telom – a neretko završi vatrometom strasti.

Ignorisanje govora tela

Šta je najgore što se može dogoditi za vreme oralnog seksa? Da prestane kad vam je najbolje! Zbog toga muškarci treba uvek da paze na vaš govor tela dok nam pružaju oralni seks. Ako povučete karlicu u njegovom smeru, to je dobar znak – a zaustavljanje je zadnje o čemu bi muškarac trebalo da misli u tom trenutku.

Takođe važno: ako vam se nešto dopada i to shvati, onda radije neka drži isti tempo, umesto da ubrza. Koliko se brzo žena uzbudi, podjednako brzo to uzbuđenje može i da nestane.

Ne koriste ruke

Svejedno koristi li muškarac ruke kako bi vas mazio ili prodirao prstima, svakako treba da ih koristi. Zašto? Jer je neverovatno dobar osećaj kada za vreme oralnog seksa osetite dodir na drugim delovima tela. To vas može izludeti – u pozitivnom smislu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.