Muškarci, pažnja: Zbog ovih grešaka će se pričati da ste loši u krevetu

Seksualni odnos nije prizor iz 18+ filmova i nema mnogo veze s njima.

Ne čudi zato što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, što može izazvati veliko razočarenje kod žena.

1. Ubrzani rad bokova poput bušilice

Ako se muškarac polnim organom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana i koautorka knjige „Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex“. Možda se žuri se jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje polaganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje ona.

2. Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često puta naziva čarobnim dugmetom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše prijaju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava Kler.

3. Hvalisanje veličinom

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi da ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovane za njega, najbolje je da ga umirite i priznate da je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savetuje ona.

4. Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu da dosegnu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se naglas zapita zašto još uvek nije doživela orgazam. Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa da bi dostignule vrhunac. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

5. Posezanje za telefonom sekundu nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se odmah nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspe, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim telefonom kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da telefone izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu povrediti ženska osećanja. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje Kavana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.