U trendu

Muškarci priznali koju to stvar žele da promene na partnerki (a nije izgled)

Mnogi bi jedino da im neko prisloni pištolj na čelo, pristali da priznaju koje su to stvari koje bi promenili na partneru. Ali kad bi neko to pitanje postavio u anonimnosti Interneta, situacija je mnogo jasnija i iskrenija.

Internet portal „Parship“ je u onlajn anketi postavio pitanje korisnicima: „Recimo da možete da promenite tri stvari na svom partneru, koje bi to bile?“

Oko 3.000 odraslih osoba odgovorilo je na to i dalo šokantne (ili očekivane) rezultate: tek svaki šesti (16 posto) ne bi ništa promenio na svom partneru, dok ostalih 84 posto izdvaja par zanimljivih stvari.

Kod muških ispitanika istakle su se dve stvari koje bi rado promenili na partnerkama: većina od 31 posto želi da su seksualno aktivnije. A 26 posto smatra da bi bilo dobro da imaju partnerke koje manje ginđaju. Sa 19 posto je na trećem mestu želja da ne postane toliko brzo emotivna, ali i da je urednija.

Ispitanim ženama nije bio prioritet da nešto promene na seksualnom planu, nego emotivnom: 24 posto želelo je da partner češće razgovara o osećanjima. Više urednosti želi si 23 posto žena, a da on uopšteno više razgovara želi 20 posto dama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar