U trendu

Muškarci rekli svoje: Ovo je najprivlačniji tip ženskih grudi, veličina im je nebitna

Zašto muškarci obožavaju jedan specifičan tip ženskih grudi – nauka otkriva tajnu privlačnosti!

Fascinacija muškaraca ženskim grudima ima dublje korene nego što ste ikada mogli pomisliti. Nauka otkriva da postoji jedan tip grudi koji je neodoljiv muškarcima širom sveta, a to nije samo pitanje veličine!

Ovo istraživanje sa Čarls univerziteta otkriva da se jedan tip grudi ističe kao najpoželjniji među muškarcima iz različitih kultura, a to su one srednje veličine koje su čvrste i elegantno postavljene na telu. Zašto baš takve grudi? Naučnici tvrde da one podsećaju na mladalački izgled, simbolizujući plodnost i vitalnost, prenosi 24sata.hr

Ovo istraživanje otkriva da je ovakav oblik grudi evolutivna prednost, signalizirajući muškarcima da je žena zdrava i sposobna za rađanje i odgajanje dece. Takođe, postoji i druga teorija koja objašnjava privlačnost grudi kao simbol oblika stražnjice, jer je seks većine životinjskih vrsta često „od straga“. S obzirom na to da su ljudi jedinstveni po tome što vode ljubav licem u lice, grudi su postale fokus privlačnosti.

Ovo istraživanje otkriva fascinantne detalje o tome zašto muškarci obožavaju određeni tip ženskih grudi i zašto je ta privlačnost duboko ukorenjena u našem instinktu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.