U trendu

Muškarci se hvale da su „majstori u krevetu“, a ne znaju da nađu klitoris

Mnogi muškarci uvereni su da se odlično snalaze u spavaćoj sobi, ali žene se ne slažu s time. Oko 65 posto momaka hvali se svojim seksualnim znanjem, ali 49 posto žena misle kako imaju još puno toga za naučiti, utvrdila je studija francuskog proizvođača erotskih igračaka Soft Paris.

Kako prenose mediji, skoro 59 odsto pripadnika snažnijeg spola ne može da pronađe G tačku, a 23 odsto ih se muči s pronalaskom klitorisa.

Trećina njih ne snalazi se ni s erogenim zonama i veruje da one variraju od žene do žene. Isto tako, 4 odsto muškaraca veruje kako je penetracija važna za užitak, a isto veruje 16 odsto više žena, potvrdilo je istraživanje.

Unatoč tome oko 75 odsto muškaraca spremno je da uči kako bi poboljšali svoje veštine u krevetu. Trećina ih veruje kako njihova partnerka svaki treći put glumi orgazam, dok je to isto potvrdilo tek 16 odsto žena, piše Daily Mail.

– Nedostatak komunikacije kriv je za loš seksualni život. Ženska je seksualnost kompleksna, a muškarci nikako da je shvate…  – istaknuli su iz ove firme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.