U trendu

„Muškarci uvek pogrešno shvate jednu stvar“, ovu grešku stalno ponavljaju

Jana Hocking zna sve kada su spojevi u pitanju, a nedavno je izjavila da postoji jedna stvar koju mnogi muškarci pogrešno shvataju. Naime, jednu pogrešku mnogi ponavljaju

Stručnjakinja za spojeve Jana Hocking smatra da muškarci imaju određenu teoriju o ženama koja jednostavno nije istinita.

Ona misli da se dame jako razlikuju od muškaraca kada su u pitanju izlasci, budući da je način na koji razmišljaju, koketiraju, pa čak i izlaze, vrlo različit. Puno je ljudi u poslednje vreme pitalo Janu za savete oko seksa, a to ju je navelo na nove zaključke.

Naime, jedno priznanje je ostavilo malo zatečenom – jer nije shvatala na šta tip cilja. Mislio je da ga devojka možda vara, a njoj  nije bilo jasno zašto.

– Zašto bi on, zaboga, pretpostavio da ona vara? Zato što muškarci jednostavno ne znaju čitati žene. Takođe, smatram da bi u toj priči zapravo on mogao biti taj koji vara – komentarisala je Jana. Naime, radi se o tome da je njegova devojka najednom spremnija na odnose i eksperimentisanje, a on je zato mislio da ona ima ljubavnika.

– Dok sam raspravljala o tome s nekim devojkama, podsetile su me da je ovo česta situacija. Na to sam mu rekla, ne, ona te ne vara –  izjavila je.

Takođe je rekla da postoji priča da muškarci vole seks više od žena, ali to zapravo nije istina.

– Naš libido može skočiti u bilo kojem trenutku, a postoje i trenuci kad hormoni polude. Pa ona želi da pobegne iz predvidljive seksualne kolotečine pa je spremna na nešto posebno – priča.

Ako se rutina obično sastoji od brzinskog odnosa pre spavanja, onda ona možda želi da isproba nešto drugačije i istraži svoje druge fantazije.

– Umjesto da se pitate, predlažem da pređete u akciju – sugeriše Jana.

Drugi razlog može biti da je razgovarala s drugim prijateljima o njihovim seksualnim životima i oseća se inspirisano pa to želi isprobati sa svojim dečkom. Žene pričaju, pa kada čuju priče o uzbudljivim pričama među čaršafima, ponekad požele to da učine same.

– Normalno je s vremena na vreme da poželi da začini svoj ljubavni život, pa zašto to ne biste maksimalno iskoristili? – pita se Jana.

– Kad biste samo jednom pogledali njeno nedavno pretraživanje na Googl-u, verovatno biste otkrili da je bila na misiji da otkrije kako vam prići na neki drugi način. To je razlog zašto podcast psihoterapeutkinje Esther Perel ima milione preuzimanja, a seks self-help knjige idu ‘kao lude’, jer seks je za mnoge ljude zaista škakljiva tema i svima nam treba savet s vremena na vreme – objasnila je.

– Na početku veze rano podelite svoje nedoumice! Razlog za to je jednostavan, tako vašem partneru odmah dajete do znanja što vam se sviđa, a kasnije nije tako neugodno kada želite isprobati nešto novo – savetuje Perel.

Dakle, ako se čini da vaša partnerka želi da isproba nove stvari, to ne znači da vas vara. Umesto da se fokusiraju na to zašto su se stvari promenile, Jana je rekla da bi muškarci trebali da razmisle o prihvatanju njezinog novootkrivenog libida i iskoriste ga na najbolji način.

A kad je reč o optužbama za varanje, guru za spojeve obično smatra da kada muškarac sumnja da ga žena vara, to je normalno zato što upravo oni čine nešto slično, piše The Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar