U trendu

Na ovo morate da obratite pažnju: Tri trika otkrivaju da je neko zaljubljen u vas, tvrdi psiholog

Jeste li se ikad pitali da li je neka osoba zaljubljena u vas i znate li da prepoznate znakove koji na to upućuju? Psiholog po imenu Frančeska odlučila je da vam olakša život i otkrila tri trika za koja kaže da će pokazati da je neko zaljubljen u vas, prenosi Dejli Mejl.

Frančeska, koja živi u SAD-u, ali je poreklom iz Rumunije, studirala je psihologiju na Univerzitetu City u Londonu. Sada je stekla viralnu slavu deljenjem psiholoških saveta sa svojih 1,2 miliona pratilaca na TikToku. U svom najnovijem videu, Frančeska je dala samcima spisak trikova koji će im pomoći da shvate sviđaju li se nekome. U videu, Frančeska objašnjava zašto vam sve, od nečijeg stila slanja poruka do pozadine vaših slika, može pomoći da otkrijete osećanja druge osobe prema vama.

1. Stil slanja poruke može vam otkriti sviđate li se nekome

Kao prvi savet, Frančeska otkriva da vam način na koji osoba šalje poruke može pomoći da bolje razumete njene namere. „Oni nesvesno usklađuju svoj stil slanja poruka s vašim“, rekla je pre nego što je objasnila zašto su poruke toliko važne u početnim fazama ljubavne veze. Ako je neko zaljubljen u vas, stalno pokušava da vas impresionira. Kako bi vam se dopali, odražavaće vaše ponašanje i, što je još važnije, način na koji šaljete poruke. Nastavila je: „Na primer, ako napišu dugačak odlomak s puno emotikona, probajte suprotan stil slanja poruka, pišite kratke rečenice bez emotikona. Ako to i oni kasnije urade, to znači da im se sviđate“. Psiholog je objasnila da će pokušati da ponovi vaš stil kako bi vam pokazali koliko imate zajedničkog.

Dakle, sledeći put kad primite SMS od drage vam osobe, obratite pažnju na vrste poruka koje šalje ako želite da saznate njihova prava osećanja, piše Večernji list.

2. Bacite se na planiranje! Recite nekome da imate nešto isplanirano za vas dvoje mesecima unapred i gledajte njegovu reakciju

Sledeći savet koji je Frančeska podelila može se činiti pomalo ekstremnim, ali ona se kune da će vam pomoći da shvatite da li je neko zaljubljen u vas. Ovaj trik zahteva malo planiranja jer ih morate naterati da poveruju da ste planirali nešto za vas dvoje mesecima unapred. Međutim, možda bi trebalo da proverite poznajete li nekoga vrlo dobro pre nego što ga testirate. „Recite da ste rezervisali nešto za vas dvoje za šest meseci, ali imate 24 sata da to otkažete. Ako se čine uznemirenima i žele da otkažete, to znači da ne vide budućnost s vama“, objasnila je. Ovaj trik je ključ za saznanje kako se neko oseća, ali samo pripazite da ne budete prenapadni ako imate posla s osobom koju ste tek upoznali.

3. Fotografija vredi hiljadu reči! Objavite svoju sliku s čudnom pozadinom

Njen poslednji savet bio je da objavite svoju sliku. Ali, nije dovoljan bilo koji selfi, rekla je Frančeska. Ona predlaže da objavite fotografiju s neobičnom pozadinom kako bi privukli pažnju. Objašnjava – ako neko primeti nešto čudno na vašoj fotografiji, znači da mu se sviđate. Neobične stvari u pozadini mogu biti emotikoni ili neki tekst.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar