U trendu

Najbolje poze u seksu za predstojeće hladne zimske dane

Pojedini položaji u seksu definitivno mogu da generišu više telesne toplote od drugih, tvrde stručnjaci, a to je sasvim dovoljno da poželite da ih testirate. Ove poze prosto su stvorene za hladne zimske noći.

Leteći „doggy“ stil

Tradicionalni doggy stil ne pruža skoro nikakav kontakt sa kožom osim u predelu karlice, a ova modifikovana verzija omogućava partnerima da budu bliži jedno drugom i samim tim da se brže zagreju. Započnite u standardnom položaju, a zatim spustite gornju polovinu tela na krevet. Zadnjica bi trebalo da vam malo ostane u vazduhu. Ako vam je ovaj položaj neprijatan, pokušajte da stavite jastuk ispod karlice. Vaš partner bi svoj torzo trebalo da spusti na vaša leđa, dok vam prilazi od nazad. U ovom položaju vam definitivno neće biti hladno.

Kašika položaj sa maženjem

Seks u stilu kašike je savršena poza za hladne noći, jer su tela ljubavnika čvrsto pripijena jedno uz drugo. Njegov prednji deo tela savršeno greje vaša leđa, zadnjicu i ramena. Ovaj položaj je i te kako udoban za oboje, a ako vam je potrebno preko sebe možete prebaciti i ćebe koje vam neće ni malo smetati. Kada doživite vrhunac, gotovo da uopšte ne morate da se pomerate da biste nastavili sa maženjem, prenosi Ženski magazin.

Lotosov cvet

Nije neophodno da se godinama bavite jogom da biste zauzeli položaj lotosovog cveta. Ovaj položaj predstavlja nešto na granici između položaja kaubojke i medveđeg zagrljaja. Sa njim započinjete tako što vaš partner sedi prekrštenih nogu, a vi imate zadatak da se okrenuti ka njemu udobno smestite u njegovo krilo. Suština je da noge i ruke obmotate oko njega. Ovaj položaj je odličan jer ste povezani grudima, karlicom i svakako nogama, što vam obezbeđuje kontakt kože celim telom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar