U trendu

Najbrži put do jakog vrhunca, seks poza u kojoj se žena oseća kao kraljica

Queening ili u prevodu ‘kraljičina poza’ navodno žene dovodi do orgazma pre i intenzivnije nego bilo koja druga poza u seksu. Ženama takođe daje puno više moći jer je u ovoj pozi žena glavna.

Ime je dobila po tome jer se u ovoj pozi žena oseća kao kraljica. Prema Urban Dictionaryju, ova seksualna poza prvenstvo i jeste stvorena u višim slojevima društva. Na taj način su žene iz viših slojeva, među kojima su bile i kraljice, mogle doživeti vrhunac bez opasnosti da ostanu trudne.

– Drevna poza u kojoj žena trlja svoje genitalije i/ili anus o jezik, usne ili nos podređenog. Uglavnom sedi ili čuči nad licem partnera. Prvi crteži te poze mogli su se videti još na drevnim egipatskim crtežima, a mogla se pronaći i u drevnoj japanskoj, kineskoj, indijskoj, viktorijanskoj i još nekim drugim kulturama, piše u definiciji ove poze na Urban Dictionaryju.

Reč je o pozi u kojoj žena sedi na licu partnera koji je zadovoljava oralno ili analno. Ako to nije dovoljno, partnerove ruke su slobodne da je dodatno stimuliše dodirima po celom telu, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)