U trendu

Najčešće laži koje žene govore u krevetu

Svi ponekad govorimo male, bele laži partneru. Nije to ništa zlonamerno, već samo ne želimo nekoga da povredimo ili ostavimo pogrešan utisak.

U nastavku, pročitajte šta žene najčešće lažu u vezi seksa

Glumljenje orgazma

Preko 95 odsto žena priznaje da su odglumile orgazam, a čak 60 odsto kažu kako to čine redovno. Kao glavni razlog navode to što vide da ga neće moći da postignu, ne žele da povrede muškarca i žele da skrate trajanje seksa. Čak 80 odsto žena kaže da sam orgazam nije potvrda dobrog ili lošeg seksa, odnosno da li su uživale.

Broj partnera

Iako je ovo samo po sebi glupa tema koja zapravo nema smisla, ako ipak dođe do nje – teško se može očekivati da će većina žena reći stvarnu brojku. Razlog uopšte ne mora da bude konkretan broj partnera, već društvena percepcija toga koliko se smatra prihvatljivo, hoće li to da izazove pitanja i slično.

Samozadovoljavanje

Ženama je često neprijatno da priznaju kako se samozadovoljavaju, dok se kod muškaraca takva aktivnost smatra prirodnom i normalnom. Mnoge studije otkrivaju da 60 odsto žena radi redovno, 30 povremeno, a 10 odsto nikako. Razlog laganja? Ne žele da ispadnu pohotne, da partner ne pomisli da im nije dovoljan i sl.

Zamišljanje drugog

Ako je žena ikad rekla da za vreme seksa nikad ne zamišlja nikog drugog nego svog partnera, lagala je isto kao i muškarac u toj situaciji. Objašnjenje? Žene maštaju isto kao i muškarci, a to ne mora apsolutno ništa da znači za odnos ili uživanje u seksu.

Njegova veličina

„Ogroman je“, „Zaista je velik“, izjave su koje žene najčešće govore jer misle da ih muškarci žele da čuju. Činjenica je da su muškarci ti koji više pažnje obraćaju na dužinu penisa, dok je ženama bitniji libido partnera, nesebičnost u seksu, kreativnost, preuzimanje inicijative…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar