U trendu

Najnovije istraživanje nedvosmisleno: Žene u ovim godinama najviše uživaju u seksu

Ako ste uvereni u to da je uzbudljiv i ispunjavajući seksualni život jedino moguć u mladosti, rezultati najnovijeg istraživanja u sklopu aplikacije Lover će vas razuveriti.

Ovi rezultati ukazuju na to da žene starosti između 45 i 54 osećaju najviše zadovoljstva tokom seksa.

U studiji je učestvovalo 1.500 žena u vezi ili braku. Dame u zrelim godinama izjavile su da im je u spavaćoj sobi sve potaman i da ništa ne bi menjale.

Doktorka Britni Bler, koja je jedna od osnivačica spomenute aplikacije, pojasnila je  ovo rečima da žene oko 50. godine imaju učestaliji orgazam. Pored toga, one bez ustezanja umeju da prenesu partneru šta ih uzbuđuje, ali i veoma dobro poznaju svoje telo.

Druge na listi onih kojima seks veoma prija, jesu dame starosti od 18 do 24, zatim od 25 do 34, pa od 35 do 44, da bi na kraju došle one koje potpaduju u grupu od 55 do 64.

Na pitanje koji bi sve faktori eventualno mogli da im poboljšaju kvalitet seksualnog života nakon pandemije, anketirane dame su izdvojile sledeće: veće samopouzdanje, romantični trenuci, predigra, veći libido i smanjena anksioznost.

Žene starosne dobi od 35 do 44 godine naglasile su mentalnu povezanost kao način da se seksualno iskustvo unapredi, dok je jedan broj mladih devojaka prepoznao predigru kao prostor za napredak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar