U trendu

Naučno dokazano: Muškarci ostaju sami jer nemaju OVAJ DETALJ NA SEBI

Duga i nesređana brada u prošlosti se smatrala odlikom lenjih i aljkavih muškaraca. Danas, što više dlaka na bradi to bolje jer su oličje šik i kul muškaraca.

Istraživanje Univerziteta u Turku (Finska) dokazalo je da žene više vole muškarce koje imaju bradu, nego one koji se na svaka dva-tri dana hvataju za brijač.

Muškarci koji se redovno briju, prema istraživanju Univerziteta u Turku, potroše 3.350 svog života na skidanje dlaka sa lica u kupatilu. Međutim, muškarci ne moraju više da troše silne sata svog života sa brijačem u ruci jer žene vole bradu, ne baš sve, ali većina.

U naučnom eksperimentu učestvovalo je 8.500 žena. Svakoj je pokazan isti album sa fotografijama. U svakom setu bile su fotke uredno obrijanih muškaraca i muškaraca koji imaju bradu – sređenu, nesređenu, dugu ili kratku. Kada je učesnicama eksperimenta postavljeno pitanje koji muškarci su im se više dopali, 80% žena je navelo da su im privlačniji muškarci sa bradom.

S obzirom na to da je brada poslednjih godina u trendu, naročito labmerdžek (drvoseča) fazon, postoji verovatnoća da će posle talasa dugobradih opet doći sveže obrijani muškarci. Za sada muškarci bez brade, barem po istraživanju, su ugroženi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar