U trendu

Navesti ga na više maženja

Jedna od relativno čestih žalbi žena na muškarce jeste ta da se previše usredsređuju na seks, a premalo su skloni tome da se maze. Da se maze pre seksa, posle seksa, ili samo onako, nevezano za vođenje ljubavi. I pitaju se (žene) kako da svog dragog navedu da se više mazi s njima.
Nije loše setiti se da dečake vaspitavaju na drugačiji način nego devojčice. U mnogim porodicama sasvim je u redu da devojčice budu mažene, ali ne i dečaci – smatra se da to nije za njih, neće onda izrasti u prave muškarce, već u nekakve mekušce i šonje. To ne znači da dečaci nisu željni maženja koliko i devojčice, samo budu naučeni da je to nešto što muškarci ne rade.
Kada porastu, mnogi muškarci budu, uprkos onome čemu su naučeni, željni maženja. Samo što smatraju da ne smeju to i da traže, da ih onda partnerka neće smatrati dovoljno muškarcima, da će potražiti nekog muževnijeg. Sad, nije muški tražiti maženje, ali jeste muški tražiti seks – i tako mnogi muškarci svoja osećanja izražavaju seksom. Pokazuju da vole time što vode ljubav – koitus im služi i kao zamena za maženje. Da ne bude zabune, ovo je bila priča o velikom broju muškaraca, ne o svim postojećim muškarcima – naravno da ima onih koji se znatno razlikuju od opisanih.
Uz sve navedeno, muškarci ne umeju da čitaju misli (kao ni žene), a ni suptilni nagoveštaji neće baš uvek funkcionisati. I, kako onda da dame budu više mažene od strane svojih dragih? Najčešće nije teško – neka im kažu da je to ono što žele. Muškarci, generalno uzev, žele da njihove partnerke budu srećne s njima, i ako je maženje ono što žele, rado će im ga pružiti. A ako se u vezi osećaju voljeno i sigurno, i znaju da se njihova muškost ne dovodi u pitanje, kao i da neće biti povređeni ako se otvore, može se desiti da vam pokažu da su zapravo prave pravcate maze, koje jedva čekaju na tu vrstu uživanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar