U trendu

Ne ignorišite znakove: Ako vaš muškarac ovo radi, vi niste i nikada nećete biti njegov prioritet

Kada tek započnete romantičnu vezu sa nekim muškarcem, u vašim očima on izgleda savršeno i leptirići koje zbog njega imate u stomaku su sve što vas zanima. Čak i ako on ima neke loše navike koje su svima drugima i više nego očigledne, vi nećete biti u stanju da ih uočite. Nažalost, shvatićete kakav je kad bude prekasno.

Kada se to dogodi već ćete biti duboko zaglavljeni u lošem odnosu sa muškarcem koji ne zna da vas voli kako zaslužujete. Ono što vam je naime potrebno jeste da sebe naterate da skinete makar na kratko te ružičaste naočare, kroz čija stakla vam on deluje savršeno. Potrebno je da potražite znake upozorenja, koji ako su prisutni ukazuju na to da mu nikad nećete biti prioritet.

Koji su to znaci, otkrivamo vam u nastavku teksta.

On ne pronalazi vremena za vas

Da li ste vi ta strana koja uvek inicira vaše viđanje? Ako ste u vezi sa momkom koji ne uživa u tome da provodi vreme sa vama, to je nešto što ne biste smeli da ignorišete. Momak kom se zaista dopadate će koristiti svaki slobodan trenutak u toku dana da bude sa vama, a neće ustupati vaše mesto svakom drugom ko slučajno naiđe. Štaviše ako uvek ima neke druge planove kada vi pozovete, jednostavno prestanite da ga zovete.

On je emotivno nedostupan

Kada ste u ljubavnoj vezi, trebalo bi pre svega da svom partner budete najbolji prijatelj. Vi biste morali da budete neko kome će se poveriti ako je imao loš dan. Iako momci generalno nisu skloni ka tome da izražavaju svoja osećanja, ako vas taj momak zaista voli njemu neće biti problem da vam se otvori i poveri. Međutim, ako je on prilično distanciran od vas i emotivno nedostupan, to znači da vam ne veruje i da vas ne vidi kao svoj prioritet.

On donosi važne odluke bez vas

Ovo je jedan do najvećih znakova da vas on nikad neće postaviti kao prioritet u svom životu. Ako on sve velike odluke u svom životu donosi bez vas, pri čemu vas čak ni ne pita za mišljenje, to je znak da mu nije važno šta vi o tome mislite. Momak kom je zaista stalo do vas će se uvek potruditi da čuje šta vi mislite o nečem što mu je bitno.

Konstantno se svađate sa njim

Da li imate osećaj kao da se sa njim svađate 24/7? Da li osećate kao da morate da se borite sa drugim ljudima za njegovu pažnju, njegovu ljubav i vreme uopšte? Ako je odgovor DA, trebalo bi da znate da ovo nije zdrava veza i da njegovo ponašanje govori o tome da vas on uopšte ne poštuje. Iako neke svađe u vezi mogu biti produktivne, jer služe da svako kaže svoje mišljenje ako se one dešavaju svakog dana, to zaista nije dobro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar