U trendu

Ne propuštajte priliku: 7 pouzdanih znakova da je partner dobar u krevetu

Ako primetite ove znakove kod partnera, nemojte ga tek tako napustiti:

1. Komičan je
Izvrstan smisao za humor može značiti da je partner verovatno odvažniji u krevetu jer se ne boji da zabrlja. Dakle, ako vas vaš partner poziva u klub komičara ili je ljubitelj komedija, to može biti dobar znak.

– Smeh vas opušta. Isprobavanje nove seksualne poze koju ste videli na internetu, a koja jednostavno ne idu vama i vašem partneru. Može biti tragično ili urnebesno smešno – kaže savetnica za seksualne odnose Stella Sonnenbaum.

2. Kad kuva ne gleda u recept
Ako odbija da prati recept i radije izmišlja to znači da je kreativan. Iako se možda njegovo eksperimentisanje neće uvek isplatiti, ovi suptilni znakovi kreativnog uma znače da je verovatno i inovativan u spavaćoj sobi.

– Inovativnost može značiti da je neko otvoren za nove ideje u spavaćoj sobi i da će možda biti spreman za malo igranja uloga – kaže stručnjakinja za seks Rebecca Dakin.

3. Voli avanture
Ako je uvek spreman na avanture, ne biste ga smeli pustiti.

– Nove stvari stvaraju uzbuđenje – kaže Lucy.

Svaki put kad pokušamo nešto novo, mozak oslobađa dopamin, što može pojačati vaše uzbuđenje i motivaciju.

4. Voli da se bavi sportom
Ako je aktivan, zauzet i angažovan vlastitim životom, to ga čini seksi partnerom. Ako jedva čekate da se vratite kući i imate privatnost to stvari može dodatno zagrejati.

5. Prvi je na plesnom podijumu
Ako želite predvideti nečije poteze u krevetu, odvucite ih u klub.

– Kako neko pleše može biti dobar pokazatelj poteza i senzualnosti koje može uneti u spavaću sobu – kaže Rebecca.

6. Brzo priča
Odličan seks je stvar odlične komunikacije, kaže Rebecca.

– Ako svoje želje možete podeliti bez prosuđivanja, seks može biti uzbudljivo putovanje. I ne samo to, potražite nekoga ko dobro govori, jer postoje seksi bonusi – dodala je.

7. ‘Gugla’ ako nešto ne zna
Ako nešto ne znaju raditi, od posla u kući do nečega na računaru, oni će to sami saznati, a ne tražiti da to učini neko drugi. Ta ih znatiželja čini i majstorima vođenja ljubavi, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.