Ne sviđaju mu se venčanja

Različiti su razlozi zbog kojih on može da izbegava da "stane na ludi kamen", a jedna mogućnost, bezazlena, jeste to da ima odbojnost prema venčanjima kao takvim, jer je imao prilike da vidi kako se neke mlade dame ponašaju pred svoje venčanje, i ne želi da vidi i svoju dragu u takvom izdanju.
Na šta mislimo? Na to da ima dama koje postanu opsednute svojim venčanjem. Ne kažemo da su sve takve, daleko od toga, ali ima ih koje se ponašaju kao da na venčanju i u vezi s venčanjem svaki detljčić mora da bude savršen i grandiozan. Prsten mora da bude fenomenalan i skup, rasplakaće se oko svake sitnice koja joj ne bude po volji, računajući i to da ne može da nađe salvete kakve joj se dopadaju, sve mora tako i nikako drugačije…
Još jednom: ne kažemo da se sve dame tako ponašaju. Ali, kad se ona tako ponaša, on se upita gde je tu on. Da li joj je važniji on i njihova ljubav, ili joj je važniji dijamantski prsten? Ukoliko vidi takvo ponašanje kod neke žene, mogao bi da se plaši da će se i njegova partnerka na sličan način poneti ako pristane na brak, i izbegavati venčanje zbog toga.
Šta vi tu da učinite, ukoliko želite brak a mislite da bi to mogao da bude razlog njegovog oklevanja (možete naslutiti da se radi o tome ako pokazuje odbojnost prema venčanjima, naročito prema histeriji koja se nekad oko toga pravi)? Predložite skromno venčanje, u krugu najbližih (ionako teško da imate gomilu para koje želite da potrošite na raskošno venčanje pa da nakon toga gladujete ili da godinama vraćate dugove). Naravno, to neće pomoći ako on ne želi brak jer ne želi brak kao takav, ali bi trebalo da pomogne ukoliko se plašio da ćete i vi izgledati kao da su vam skup prsten i venčanje važniji od njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.