U trendu

Ne zanima ga njena opsednutost poznatima

Postoje neke stvari koje su većini muškaraca odbojne kod žene, kao i neke stvari koje su većini žena odbojne kod muškarca. Jedna od stvari koje su njemu odbojne na njoj jeste kada je ona opsednuta poznatim ličnostima, i više zna o njihovom životu nego što vodi računa o sopstvenom.
Na primer, ona prati sve trač-emisije, i zna više nego njihovi voditelji. I stalno komentariše šta je ova ili ona poznata ličnost uradila, kao da nema sopstveni život kojim bi se bavila. Ili, već od prvog sastanka mu priča o ovoj ili onoj poznatoj ličnosti, o njihovoj intimi – ume da bude naročito nezgodno ako ona opsednuto priča o nekom zgodnom glumcu ili sportisti, to može da pogodi ego manje zrelog muškarca, a onaj zreliji bi je smatrao "lujkom". Još jedna varijanta: kako on dođe s posla, ona mu priča šta je ova ili ona poznata ličnost uradila (što ga uopšte ne zanima), dok priča o tome, zove te ličnosti po imenu, toliko da se on na momente zbuni i pomisli da ona priča o nekom od njihovih zajedničkih poznanika.
Veliki broj muškaraca bi voleo, ako se ona već zanima takvim stvarima, da o tome priča s prijateljicom koja ima slične sklonosti, ne sa njima – stvarno ih ne zanima najnoviji detalj iz života Breda i Andželine. A još više bi im se dopalo kad bi ona imala sopstveni život, umesto da opsesivno prati tuđe, bez obzira na to da li prati šta komšinica kuva i ko joj dolazi u kuću ili šta u privatnom životu rade neki tamo glumci. Da i ne spominjemo da se mnogo koji muškarac upita, ukoliko ona opsesivno prati život neke slavne ličnosti, ima li zaista mesta i za njega u njenom životu, ili samo traži još nekoga s kime bi pričala o toj ličnosti.
Može povremeno da bude razbibriga pogledati i poneku trač-rubriku, ali ipak je znatno zdravije živeti svoj život nego opsesivno pratiti tuđi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.