U trendu

Nećete moći da joj odolite: Seks poza „ležeći policajac“ obećava intenzivne orgazme a lako se izvodi

Niste raspoloženi za akrobacije u krevetu, a partner je raspoložen za igru, onda je u tom slučaju idealna poza „ležeći policajac“.

Lagana, a pruža užitak

Stručnjaci tvrde da je lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme. Ova poza zapravo je slična pozi „doggy style“, samo što u ovom slučaju žena leži na stomaku, a ispod bokova ima jastuk (zato je i dobila naziv ‘ležeći policajac‘).

Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Takođe, može se pridržavati i za vašu guzu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj karlice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-tačke. Ne može bolje od ovog…

Malo predigre nije naodmet

Ponekad vas strast toliko obuzme da vam predigra traje onoliko koliko vam treba da strgnete odeću, možda i kraće. Ali, ruku na srce, niste baš uvek tako animalno napaljeni, a i bilo bi šteta zanemarivati predigru, jer upravo ona čini seks boljim.

Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi čula i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može proći u slast i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu, prenosi  Živim.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)