U trendu

Nećete verovati zašto je jedna žena zatražila razvod

Jedna žena iz Indije nedavno je od šerijatskog suda tražila razvod braka iz razloga za koji bi mnogi posumljali da je istinit..

Neidentifikovana žena iz indijskog okruga Sambal u saveznoj državi Utar Pradeš je zatražila razvod nakon godinu i po dana braka, prenosi Oddity Central.

Na upit da objasni svoj zahtev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom, i da ona to ne može da prihvati. Da stvar bude „gora“, suprug je kuvao i čistio, i pomagao joj u raznim kućnim poslovima. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak.

„Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Kad god pogrešim, uvek mi oprosti. Htela sam da se svađamo. Ne treba mi život u kom je suprug u svemu saglasan sa mnom“, izjavila je nezadovoljna žena, prenosi Indeks.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni sveštenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtev koji su opisali kao neozbiljan, i zamolili su supružnike da sami reše svoje nesuglasice.

Međutim, nakon što je odbijen njen zahtev za razvod braka, žena se obratila se članovima lokalne skupštine. I oni su odbili da se mešaju u intimne stvari bračnih drugova. Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije uradio ništa pogrešno, već je samo hteo da bude savršeni muž.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.