U trendu

Neki bi je i zakonom zabranili: Ova poza nije za svakoga, ali garantuje nezaboravan seks

Ako tražite emotivnu povezanost s partnerom tokom intimnih trenutaka, poza ‘jackhammer’ nije za vas. Morate biti oprezni jer se možete povrediti, a neki smatraju da bi ova poza trebalo da bude zabranjena.

‘Jackhammer ili ‘Čekić’ samo je za one hrabrije koji vole nastrane igrice u krevetu, ali s ovom pozom morate biti oprezni. Izvodi se tako da partner u stajaćoj pozi penetrira u partnerku dok je ona okrenuta naopako. Ne izvodi se lako, a i agresivna je – pa je zbog velike mogućnosti povreda malo ko preporučuje. Kako se izvodi, možete pogledati ovde.

Ova poza je dobila ime po sličnosti pokreta s udarnim čekićem, a mnogi preporučuju da sebi pomognete kaučem ili stolcem za potporu. Žena je tokom ove poze okrenuta naopako, pa se zbog slivanja krvi u glavu može i onesvestiti. I muškarci rizikuju u ovoj pozi, jer zbog ugla penetracije i brzine mogu povrediti penis.

Ako ne možete da odolite i smatrate da je ova poza idealna za vas, u slučaju da vam postane loše ili preagresivno, nemojte se uzdržavati da usporite ili promenite pozu.

Čekić zahteva dobru fizičku spremu i balansiranje, pa ako niste sigurni da možete da izdržite, nemojte ni da probate ovo nimalo jednostavnu gimnastiku, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar