Nema kompromisa: Zrele žene ovih 10 stvari nikada ne dopuštaju u braku

Dođu zrele godine kada žena nauči dosta o ljubavi, ali i sebi samoj

10 stvari koje zrele žene neće raditi preko svoje volje:

1. Nikad neće ići na utakmice, ako to stvarno ne voli. Neće da sluša muziku, ili da posećuje restorane u kojima joj nije prijatno, samo zato što „njen muškarac voli tu da boravi.“ Ona zna da je sasvim uredu da on tamo ide sa drugarima, a da ona ima svoj način zabave.

2. Nikad neće čekati da je muž „zabavi“, da joj organizuje vreme… Ona zna da svako od njih ima svoje potrebe i da je sasvim uredu da ona posle ručka ide u šetnju ili na kafu sa drugaricom, dok on kod kuće gleda televiziju.

3. Ne oprašta zanemarivanje. Njen muž mora i treba da se seti njenog rođendana, godišnjice, bilo kog važnog datuma – jer to znači da je poštuje i da poštuje vreme koje zajedno provode.

4. Nikad neće ćutati na ono što joj ne odgovara ili joj se ne sviđa. Ona će stvari isterati na čistac, ako može – popraviće odnos koliko je to u njenoj moći.

5. Nikad neće opravdati muškarca koji uvredi ili povredi ženu, koji se opija ili drogira, kocka ili živi onako kako ne treba.

6. Ne plaše se direktnih pitanja. One su sve već „raščistile“ pre braka i u brak nisu ušle noseći prtljag tabu tema sa sobom.

7. Zrela žena nikad neće ostati u braku koji je guši, pored muškarca koji joj ne prija.

8. Neće tolerisati bolesnu ljubomoru od muža, pogotovo ako ona nema nikakvog osnova.

9. Zrela žena shvata da je za brak bitna ljubav, ali i vođenje ljubavi i to nikad ne sme da se promeni.

10. Zrela žena se nikad neće fizički promeniti zbog muškarca, jer ona zna da muškarac treba da je voli zbog nje same, a ne zbog izgleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.