U trendu

Nema više misterije: Evo šta mesec vašeg rođenja otkriva o vašem seksualnom životu

Ako ste se ikada zapitali imaju li veći libido one osobe rođene u zimi od onih rođenih leti ili možda obratno, nema potrebe da više razbijate glavu.

Mesec u kojem je neko rođen doista igra ulogu u definisanju seksualnih navika osobe.

Januar – Kada je petljanje s nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, ali kada im se neko doista svidi, izrazito su uporne u realizovanju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zveri u krevetu.

Februar – Ove su osobe jako sklone avanturama. Izuzetno su strastvene, ali tu ćete strast morati ozbiljno zaslužiti. Iako su s vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se s partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Mart – Osobe rođene u martu obožavaju provoditi vreme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks puno više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neku posve novi nivo.

April – Ove su osobe veoma nezavisne pa kada se upuste u vezu s nekim, u njoj daju cele sebe. Seks s ovim osobama je super intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, no jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osećaju prema nekoj osobi.

Maj – Ovim je osobama najbitnije da im je seks ugodno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim čaršavima, budite spremni na prave maratone uživanja.

Juni – Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su isprobati sve moguće poze koje postoje te ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Volite li dirty talk, ovo je osoba za vas, a ako je seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša.

Juli – Da bi se uopšte dogodio seks s ovim osobama, one moraju osećati emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se s partnerom osećaju sigurnu, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju pružati zadovoljstvo partneru i treperiti oko njega.

Avgust – Ove osobe su razapete između dve krajnosti – ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će hteti partneru osigurati apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet s nekim drugim. Mrze kad im se govori što da rade u krevetu i obožavaju pokazivati svoje seksualne veštine.
Septembar – Ovo su jako strastvene osobe, ali uvek nastoje kontrolisati svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vreme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču naglavačke, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti.

Oktobar – Oni će vam nacrtati sve što vas s njima očekuje, upoznaće vas sa svime što možete očekivati i osećajima koji će vas prožimati. Uživaće u celom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar – Ove su osobe hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele posedovati svog partnera i žele da njihov partner poseduje njih, te su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su nešto napravile, prenosi Avaz.ba.

Decembar – Osobe rođene u decembru jako su kreativne u krevetu. Obožavaju izmišljati priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Neretko je teško dublje se povezati s njima, ali zato je seks s njima svaki put zabavno iskustvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar