U trendu

Nemate sreće u ljubavi? Zbog ove 3 osobine muškarci beže od vas

Kada smo predugo same, često krivimo lošu sreću ili sudbinu. Nismo spremne da preuzmemo odgovornost za svoje postupke niti da se zagledamo duboko u sebe. Imamo li mi neke osobine koje konstantno odbijaju muškarce?

Da li imate neku od ove tri ozloglašene osobine?

Stalna potreba za pažnjom
„Svima treba pažnje, ali ako si jedna od onih žena koje insistiraju na tome da im se muškarac stalno javlja i ako se ljutiš kad ti ne odgovori na poruku dovoljno brzo, nije problem u njemu“, piše Index.hr.

Nesigurnost
Imate li problema sa samopouzdanjem? Niste zadovoljne kako izgledate? Ako ste same sebi neprivlačne, nećete ni drugima biti privlačne. Samopouzdanje je seksi, a nesigurnost odbija. Radite na sebi. Zapisujte koje vrline imate i vremenom ćete više voleti sebe.

Ljubomora
„U malim dozama je sasvim ok, ali ako imaš ljubomorne ispade zbog stvari na koje niko ne bi trebalo da bude ljubomoran, verovatno odbijaš muškarce. Ljubomorna žena je neprivlačna baš kao i ljubomoran muškarac“, navodi izvor.

Morate da radite na sebi ako želite da vam se ljubavni život popravi. Prestanite da krivite sudbinu. Uzmite je u svoje ruke!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar