U trendu

Nešto lepo i novo: Da li ste isprobali poljubac leptira?

Poljubac leptira je veoma sladak i nežan poljubac koji može izraziti strast, ljubav i naklonost. Savršen je začin u vezi.

Da biste napravili poljubac leptira, sve što morate da uradite je da približite lice partneru tako da vam se oči skoro dodiruju i brzo treperite kapcima, tako da se vaš partner oseća kao da ga ljube ljupka krila leptir.

Korak po korak
1. Započnite nežni trenutak sa svojom drugom polovinom. Poljubac leptira najbolje funkcioniše ako vas dvoje ležite, sedite jedno pored drugog u udobnom i privatnom okruženju ili se samo osećate bliski. Poljubac leptira je najbolje da uradite kada ste sami, kad ste oboje opušteni, a prvo bi trebalo da se mazite, ušuškavate ili malo dodirujete. Malo je teško preći sa nule na poljubac leptira, a ne želite da iznenadite partnera.

2. Približite svoje lice licu partnera. Možete čak početi sa kratkim, ali značajnim poljupcem u usne ili obraze. Sasvim je normalno da se leptir poljubac primeni na početku, u sredini ili na kraju redovne sesije ljubljenja. Kako se približavate, tako možete i partneru dati blagi dodir. Približavanje tela, a ne samo lica, dodaće intimni efekat poljupcu leptira.

3. Približite oči. Možete pokušati spojiti lica tako da vam se oba oka poravnaju, mada vam ovo može biti veći izazov jer će vam nos stati na put. Takođe možete samo približiti desno oko partnerovom desnom oku ili levo oko bliže partnerovom levom oku. Krećite se polako, nežno i bez napora.

4. Počnite da trepćete, pomalo ubrzano, da bi vam trepavice zaista zatreperile. Vaše trepavice će dodirnuti kapak vašeg partnera i područje oko očiju, uključujući i trepavice. Možda će vaš partner odmah shvatiti igru, pa će početi i sam da trepće.

5. Pokušajte da pomerate trepavice još brže kako biste povećali efekat koji želite.Smenjujte brzinu, idite polako, pa brzo. Ovaj poljubac ne traje dugo, samo nekoliko sekundi, ali će sigurno uneti zabavu u vašu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.