Neverovatno, ali ovo tokom seksa uzbuđuje muškarca više nego bilo šta

Partneri tokom seksa izgovaraju uglavnom rečenice za koje znaju da će uzbuditi onog drugog, ali postoji jedna univerzalna rečenica koja na mnoge ljude deluje još više motivišuće od navedenih, pokazali su rezultati jednog britanskog istraživanja. Ta rečenica glasi: „To mi se sviđa!“

Engleski trgovci seks-igračkama „EdenFantasys.com“ ispitali su oko 2000 odraslih osoba o tome šta ih najviše privlači ili  odbija za vreme seksa. Sa zadivljujuće visokim procentom (čak 76%!) ispitanici su  na drugo mesto stvari koje ih najviše uzbuđuju u krevetu postavili jednostavne reči: „I like that!“

Jedino što su smatrali erotičnijim bilo je ljubljenje po vratu. Seks-igračke, seksi donji veš, međusobno se skidati – sve to nije toliko seksi kao što je uverljivo „To mi se sviđa!“ ili „To mi je seksi!“, tvrdi većina ispitanika.

„Rezultati su pokazali da emocionalna sklonost većinu najviše napaljuje“, komentarisao je portparol firme koja je organizovala istraživanje.

Iznenađujuće: kod muškaraca je verbalna motivacija sa 78 odsto bolje prošla nego kod žena (74 odsto). Na primer, kod muškaraca je verbalna potvrda „To mi se sviđa!“ u rangu oralnog seksa ili skidanja partnerke, prenose mediji.

Ruku na srce, od jednog „To me pali!“ za vreme seksa nećemo doživeti višestruke orgazme ili jednim udarcem rešiti eventualne probleme s postizanjem orgazma. Ali takve i slične izjave daju nam sigurnost. Osim toga, to je toliko jednostavno da vredi isprobati!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.