U trendu

Nezasite, savršene ljubavnice otkrile 5 svojih tajni

Da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni uložiti vreme, pažnju i napor.

Dobra ljubavnica uživa u seksu bez stida, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna uživati, lako je osećati se kao pravi Kazanova.

One vole seks
I uopšte ne vide zašto bi bilo drugačije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je voleti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nežnost… Sve od čega se dobar seks sastoji. Šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks? Jednostavno, one više uživaju u seksu.

Ne moraju da postignu orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava.

Ne stide se
Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju posebne uslove, vole biti gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nežno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi hoće li bolje reagovati na nežnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše.

Sve može, a da ne kažete nijednu reč. Imaju inicijativu Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Potiču maštovitost
Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas potaći. Smisliće neko zgodno mesto gde to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste ni mislili da su nešto posebno.

Uz njih se osećate kao pravi muškarac
Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i srećna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.