U trendu

Nije bila intimna godinama, sada trpi posledice: ‘Pre svakog seksa moram da uradim ovo’

Izašla iz braka bez seksa i morala da uči nove stvari o intimnosti…

Seks je važan za svaku vezu. Pa, nažalost, neki parovi mogu da uđu u kolotečinu nakon nekog vremena. Uvek je važno komunicirati ili isprobati nove seksualne položaje ako se to dogodi.

Anonimna žena priznala je kako su se stvari potpuno promenile od njenog razvoda. Sve je ispričala na društvenoj mreži Iks.

Istezanje pre seksa

Jedna 40-godišnja žena podelila je svoje iskustvo bespolnog braka i rekla da je trenutno u novoj vezi. Napisala je: „Posle godinu dana braka bez seksa, otkrila sam da sada moram da se istegnem da bih se zagrejala pre bilo čega, inače ću sutradan trepeti bolove“.

Njena intimna ispovest prikupila je 450.300 pregleda i brojne komentare. Mnogi su se šalili da je to zapravo predigra, dok su drugi tvrdili da mogu da je razumeju. Jedna žena je rekla: „Definitivno se nešto slično dešava u mom životu upravo sada. Osećam tvoj bol.“

Drugi su joj se obradovali jer je konačno nešto radila i napisali: „Srećna sam zbog tvoje nove veze“.

Muškarac je otkrio da njegova žena ima seksualne odnose sa drugim muškarcima, da li ima pravo da se žali na to. Na društvenoj mreži Iks je napisao: „Ne mogu ništa da kažem jer sam nezaposlen i poslednje tri godine živim od novca svoje supruge“, prenosi Dejli star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.