U trendu

Nije crvena: Ova boja pojačava LIBIDO

Malo promena dobro će doći!

Obzirom da se većina intimnih aktivnosti između partnera odigrava upravo u spavaćoj sobi, nju treba urediti u skladu sa tonovim i bojama koji podstiču jače odnose između partnera i jačaju njihovu ljubav.

Istraživanje koje je uzorkovalo oko dve hiljade ispitanika pokazao je da nameštaj, posteljina i zidovi moraju bisti usklađeni u ljubičastim tonovima, jer takve sobe jednostavno zovu na s*ks – prosečno 3.49 puta nedeljno.

Normalan prosek je 2.55, a crvena, koju se obično vezuje za najveću s*ksualnost, inspiriše na s*ks tek 3.18 puta nedeljno.

Za spavaću sobu podobne su i plava, ružičasta i crna. Sa druge strane, ubedljivo najgora ideja su siva i bež nijansa, jer parovi sa takvim bojama u spavaćoj sobi imaju intimne odnose svega 1.89 puta nedeljno.

Važna je i posteljina!

Uz boju zidova kombinujte i posteljinu u istoj boji, ali pripazite na materijal. Svila je najpoželjnija jer još više podiže prosek, na čak 4.25 puta nedeljno. Pamuk, poliester i sintetika su u proseku, dok najređi s*ks imaju parovi koji spavaju ispod baldahina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.