U trendu

Nije mu do seksa? Ovo su mogući razlozi

Vašem muškarcu u poslednje vreme nije do seksa? Mislite da ga ne privlačite više ili da je našao drugu. Ne mora da znači. I ovo mogu biti razlozi da on nije raspoložen za seks:

1. Novac 

Novac nije seksi tema, osim ako niste dobili na lutriji i planirate da pola iznosa podelite s njim.

2. Vesti 

Vesti i seks takođe ne idu zajedno. Politički i ekonomski problemi odličan su način za dodavanje stresa u vaš život, a ne malo romantike i akcije.

3. Porodica 

Bilo kakve porodične teme nisu primamljive iz seksualne perspektive. Postoji vreme i mesto za takve stvari, a pre ili posle seksa definitivno nije to vreme, kao ni za priče o tome kuda vodi vaš odnos.

4. Cepidlačenje 

Kad dođe do seksa, muškarac želi da žena 100 odsto učestvuju u trenutku zajedno s njim. A primećivanje toga kako je pod prljav ili na noćnom ormariću ima prašine, siguran je način da „ubiješ“ trenutak.

5. Nesigurna si 

Još jednom ponavljamo – muškarci ne primećuju nepravilnosti na nama tokom seksa. Opustite se i uživajte.

6. Deca 

Ako ste jedan od parova koji ima decu, ne spominjite ih u ovakvim trenucima, jer će sve završiti i pre nego što je počelo. Obožavate ih, znamo, ali takvi razgovori ne vode do vrućeg seksa.

7. Drama 

Kaže se da nakon svađe padne i dobar seks. Ali, ta svađa ne bi trebalo da uključi suze i dramatizovanje. Da li biste vi želeli muškarca koji plače pre seksa?

8. Bolest 

Biti bolestan nije previše uzbudljivo pa bi bilo bolje da pričekate dok se ne dovede u red.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar